top of page

CARIBBEAN SATURDAY

LØRDAG 2.SEPTEMBER I ÆLVESPEILET

Musical Social Club inviterer til en lørdag full av musikk, dans og kultur fra latinamerika og spesielt det caribiske området. Vi danser cubansk salsa, dominikansk bachata, son cubano og mye mer. Kveldens konsert består av smektende salsarytmer med Sonora Cimarrón og det er bare å drømme seg til en øy i caribien.

 

 

PROGRAM

11.00-12.00: Latin-mix for barn  

Billetter reserveres ved å sende en mail med navnet på barnet og en foresatt med mobilnr til msocialclub@outlook.com Pris: kr 50,- per barn. Anbefalt fra 8 år.

11.00-16.00 Ansiktsmaling for barn

Cecilie har sansen for skumle figurer, så du kan fort ende opp med en edderkopp i panna. Innimellom tryller hun også frem både vakre og søte figurer, det er bare å si i fra hva du foretrekker. Kr 30,- per barn.

 

11.00-16.00: Kurs i salsa, bachata, son m.m. for voksne.

Påmelding til dansekurs gjøres ved å sende mail til msocialclub@outlook.com

 

 

Priser:  1 kurs kr 150,-

             2 kurs kr 250,-

             3 kurs kr 350,-

             4 kurs kr 450,-

11.00-16.00: Utstillinger, stands og kulturinnslag i foajeen.

20.00-24.00: Sonora Cimarrón

Sonora Cimarrón  gir oss en forrykende salsakonsert. Her blir det stort dansegulv for de som ønsker å danse. Dørene åpner kl 20.00. Konsertstart kl 21.00.  Billetter kjøpes i Ælvespeilet. Pris: kr 245,- inkludert billettavgift.

DJ:Mario Acea

Sonora Cimarrón:

Sonora Cimarrón med Tito Guevara i spissen er en energisk gjeng som garantert får det til å rykke i dansefoten enten du er aktiv salsadanser eller ikke. Uansett om du aldri har danset salsa, så er det lov å kaste seg ut på dansegulvet. De erfarne salsadanserne du ser rundt omkring i salen danser mer enn gjerne med nybegynnerne, det er bare å spørre, så får du et ja og en dans!

Instruktører:

Mario Acea

Vi er veldig glade for at Mario Acea kommer til Musical Social Club igjen. Alle var over seg av begeistring sist vi hadde han på besøk. Mario er profesjonell danser fra Cuba og dans er hans store lidenskap. Han er både energisk og behagelig på samme tid. Hans smittende humør og lidenskap for dans får frem det beste i folk.  

 

Ricke Heiberg

Ricke er en av få instruktører i Norge som har dominikansk bachata som sitt spesialfelt. Hun er en supergod instruktør og vil gi en innføring til nybegynnerne og noen utfordringer til de som har danset en stund. For bachataelskere er dette en mulighet dere ikke vil gå glipp av.

HOTELL:
For de som trenger overnatting har vi fått et godt tilbud fra Hotell Vic i Porsgrunn:
Enkeltrom med frokost kr 850,- pr. natt.
Dobbeltrom med frokost kr 550,- pr. person i delt dobbeltrom pr.natt.
Disse prisene oppnås kun ved bestilling til: booking@vichotel.no eller telefon 35569800.

 

Spørsmål om arrangementet rettes til msocialclub@outlook.com

bottom of page