top of page

Live konsert salsakurs

Lørdag 31.august

Sted: Ibsenhuset i Skien

ibsenhuset 2.jpg

Sonora Cimarrón: Salsa-aften

Musical Social Club og Ibsenhuset inviterer til en kveld hvor dans og musikk forener mennesker på tvers av kulturer og språklige barrierer. Dette blir en kveld hvor du danser til smektende salsarytmer fra et av Norges beste salsaband: Sonora Cimarrón.

Sonora Cimarrón er et veletablert salsaband i Norge som frontes av bandets perkusjonist og komponist Tito Guevara. Tito har tatt med sin musikkerfaring fra hjemlandet Ecuador og europeiske land, for å skape et originalt salsaband.

Besetningen i Sonora Cimarrón er veldig internasjonal, med musikere fra flere forskjellige land i Latin-Amerika og Skandinavia. De skaper og formidler latinamerikansk musikkglede, og stiller med et variert repertoar bestående av ulike musikalske stilarter.
Sonora Cimarrón vil styrke det latinamerikanske kulturtilbudet for alle som er glad i musikk, dans og kultur fra dette kontinentet.

Musical Social Club ønsker å formidle dans som en sosial aktivitet som alle kan delta i på tvers av alder, kjønn, kultur, religion og allverdens forskjeller og likheter. Dans er å skape øyeblikk av glede og mestring på dansegulvet. En aktivitet hvor to mennesker lytter til og respekterer hverandres signaler og skaper magiske øyeblikk. 

 

Konserten starter kl 21.00.

Billetter kr 300,- De kan kjøpes via Ibsenhusets billettsalg. Følg linken her: https://www.ibsenhuset.no/program/sonora-cimarron-salsa-aften/

 

ibsenhuset1.jpg

Velkommen til salsakurs på Ibsenhuset.
Denne dagen slår Ibsenhuset og Musical Social Club på stortromma med både kurs og livekonsert.

Musical Social Club har dans og musikk som hovedaktivitet.
Dans og musikk forener mennesker på tvers av kulturer og språklige barrierer og hovedfokuset til klubben er at dans skal være for alle. De ønsker å formidle dans som en sosial aktivitet som alle kan delta i på tvers av alder, kjønn, kultur, religion og allverdens forskjeller og likheter.
«Dans er å skape øyeblikk av glede og mestring på dansegulvet. En aktivitet hvor to mennesker lytter til og respekterer hverandres signaler og skaper magiske øyeblikk.» (MSC)

Vi tilbyr fire kurs denne dagen:

Kl.12.00 – 13.00: Cubansk salsa nivå 1
Passer for deg som aldri har danset salsa før eller som ønsker å repetere det grunnleggende.

Kl.13.10 – 14.10: Salsa singlesteps med enkel styling for både Kvinner (følger) og menn (fører)
Timen passer for alle som kan grunntrinn i salsa. Dersom du ikke har danset salsa før, så kan du være med på timen dersom du tar salsa nivå 1 samme dag slik at du lærer grunntrinn. Timen tilpasses ulike nivåer gjennom å legge på frivillige variasjoner i ulik vanskelighetsgrad.

Kl.14.10 – 15.00: lunsj/pause

Kl.15.00 – 16.00: Cubansk salsa nivå 2
Timen passer for deg som har fullført minimum 4 ukers grunnkurs og behersker både åpen og lukket posisjon og noen enkle turer.

Kl. 16.10 – 17.10: Cubansk salsa nivå 3
For å være med på denne timen må du han danset regelmessig minimum et år og kunne de grunnleggende turene i cubansk salsa.

Instruktør: Linda fra Musical Social Club

Priser og påmelding:
Et kurs: kr 100 pr. person
To kurs: kr 180 pr. person
Tre kurs: kr 240 pr. person
Fire kurs: kr 320 pr. person

Kursene kan tas et og et, men timene bygger på hverandre gjennom hele dagen, så de fleste vil ha godt utbytte av å delta på flere timer opp til sitt nivå.

Påmelding til salsakursene gjøres ved å sende en mail til msocialclub@outlook.com
Du får betalingsinformasjon når du har meldt deg på. Vi må ha navn på alle deltakere. Husk å spesifisere hvilke kurs du skal på. Innbetalt kursavgift refunderes kun dersom kursene blir avlyst.
Påmeldingsfrist 20. august. Vi trekker ut en vinner som får gratis deltakelse på kursene 31. august blant de som melder seg på og betaler innen 19. juni. Vinneren vil få refundert innbetalt kursavgift. Vinneren offentliggjøres 23. juni.

bottom of page