Salsa nybegynnerkurs i Arendal

7.mars 2020 kl 10.00-15.00

Tyholmen hotel 

 

Velkommen til nybegynnerkurs i salsa lørdag 7.mars.

Siden vi har hatt fulle nybegynnerkurs både 11.januar og 1.februar, så tar vi sats og setter opp et til. Dette blir det siste nybegynnerkurset i Arendal før sommeren, så hiv deg på.

Dette er et sammenhengende kurs over fire timer tilpasset deg som ikke har danset salsa tidligere eller trenger å repetere det grunnleggende.

Salsakurset er fra kl 10.00-15.00 med en times lunsj midt i. Dette for at vi skal kunne bli kjent med hverandre. Enkel lunsj er inkludert i prisen.

For dere som har danset litt tidligere, så kan det ikke skade å repetere. Vi ønsker å bygge opp et godt salsamiljø i Arendal og er derfor avhengig av at dere som allerede danser også melder dere på.

Både par og single kan melde seg på. Alle må bytte partner underveis i kurset.

Maks 24 plasser.

Instruktør: Linda

Pris kr 450,- per person
Dere som var på nybegynner 11.januar eller 1.februar betaler kr 350,- Dersom du var på begge, så trenger du ikke repetere for tredje gang, men det er selvsagt lov. Vi setter opp lett videregående før sommeren.

Bindende påmelding og betaling innen 28.februarl til msocialclub@outlook.com
Betalingsinformasjon får du når vi har registrert din mail.
Vi må ha fullt navn på alle deltakere. Dersom du har allergier eller trenger annen tilrettelegging i maten, så må du si i fra ved påmelding.
OBS! Vær obs på at kurset krever forhåndspåmelding.
Betalt kursavgift refunderes kun dersom kurset blir avlyst.

Kom og bli med! Salsa passer for alle!

Velkommen!